Tassmania

Voordat we de Tassmania op de markt brachten gingen er 286 selecties aan vooraf. Dit heeft geleid tot een ijzersterke, compacte, volle crocata met een fel oranje bloem.

Tassmania is, behalve een soortnaam, ook een kwaliteitsmerk. Dit geeft de garantie dat u, indien u Tassmania’s bij ons besteld, altijd een topproduct geleverd krijgt. Crocata’s van mindere kwaliteit zullen om die reden ook niet onder de naam Tassmania op de markt verschijnen.

Calathea Crocata Tassmania

Specificaties
Kleur oranje
potmaat 14 cm
Hoogte 35- 50 cm
Sortering 3-4 bloem
5-6 bloem
Bloeitijd 8-10 weken
VBN-code 22511
Periode Wk 1-53
Barcode 8713626212871
BEL CC 401 – 4x5x8
Etiket ja
Hoes ja

Om er zeker van te zijn dat we u ook in de toekomst het beste kunnen bieden, zijn onze eigen teeltdeskundigen, alsmede experts in binnen- en buitenland, continu bezig met onderzoek en veredeling. Hierdoor is de bloeitijd al aanzienlijk toegenomen tot ca. 10 weken en vraagt de plant steeds minder aandacht.

Wat betreft de verzorging is de Tassmania sowieso niet veel-eisend. Zolang zij met haar ‘voeten’ in 2 cm. water staat, op een plaats buiten direct zonlicht, heeft zij het uitstekend naar haar zin. De consument zal er, met de juiste verzorging, lange tijd plezier van hebben. Want ook als zij uitgebloeid is, is de Tassmania, door haar tweekleurige blad, een bijzondere schoonheid.

Tassmania Colorada

De Tassmania is nu ook in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar als Tassmania Colorada.
Deze uitvoering met geverfde bloem is standaard verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, wit en blauw. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Lees hier meer over dit nieuwe product.